Norner bygger nytt Polymer Exploration Centre og går inn i Future Materials Catapult

Norner har signert en avtale med R8 Property om bygging av vårt nye Polymer Exploration Centre og blir deleier i Future Materials Catapult Center - et nasjonalt testsenter for fremtidens materialer

Les pressemelding her

 

Polymer Exploration Centre

Vårt nye Polymer Exploration Centre vil være et moderne internasjonalt forsknings- og teknologisenter for plastindustrien som tilbyr forskningstjenester til hele verdikjeden. Med mer enn 40 år i bransjen har Norner i dag kunder i mer enn 60 land med en sterk vekst de siste årene. Etableringen av dette nye senteret, samt Norners inntreden i Catapult-senteret, vil bidra til at Norge blir ledende i utviklingen av fremtidige bærekraftige plastløsninger.

 

Future Materials Catapult Centre

Future Materials Catapult Centre er et nasjonalt testsenter for fremtidens materialer, etablert høsten 2017 av Arendals Fossekompani, Elkem, Mechatronics Innovation Lab, ReSiTec og Universitetet i Agder. Katapulten vil gjøre veien fra idé til marked kortere for norsk næringsliv ved å tilby testanlegg, kompetanse og nettverk for å utvikle bærekraftige avanserte materialer og produksjonsprosesser.

 

Bilde fra venstre:

Håvard Moe, styreleder i Future Materials, Aslaug Hagestad Nag, administrerende
direktør i Future Materials og Kjetil Larsen, administrerende direktør i Norner

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

 

Om Norner

Norner er en globalt ledende leverandør av industrielle polymertekniske F&U tjenester basert i Norge hvor vi har et avansert teknologisenter for gjennomføring av utvikling og testing. Vi jobber hardt for å oppfylle vår visjon om å være Plastutforskerne for våre klienter gjennom en bred portefølje av F&U, laboratorietjenester og strategisk rådgiving basert på 40 års industriell erfaring. Våre viktigste kundesegmenter er petrokjemi, olje og gass, infrastruktur, emballasje og grønn teknologi. Vi bidrar til økt lønnsomhet og forbedret bærekraft for våre klienter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>