Norner deltar på NRK TV, 24.10. (FBI)

Kårer beste og verste emballasje

I en helaftens direktesending med NRK Forbrukerinspektørene fra Paleet i Karl Johans gate vil du få svaret - på alt du som forbruker lurer på - en gang for alle.

Denne kvelden krever FBI svar fra sine gjester, og de slipper ikke unna før de har blitt enige. Er laks sunt? Hva skal vi gjøre med dieselbilen? Hvor mye skjermtid skal vi gi barna våre? Hva er sunnest av ferdigmat eller hjemmelaget? Hvor miljøvennlig er egentlig el-bilen? Smaker man forskjell på billige og dyre produkter og kan man egentlig droppe frokosten? Og mye mye mer! 

Onsdag 24.10. rett etter kl. 22.00 kårer Norner, Østfoldforskning og Svanemerket i samarbeid med Forbrukerrådet den beste og dårligste emballasjen som finnes i norske dagligvarebutikker.

Thor Kamfjord fra Norner stiller på vegne av juryen på direktesendingen fra Paleet på Karl Johan i Oslo, både for å presentere juryens beslutning og for å svare på spørsmål fra publikum og TV-seere.

Har du et eksempel du ønsker å få vurdert – Send inn et bilde av emballasjen merket #smartemballasje på Forbrukerrådets Facebook-side eller på Instagram!

Håper vi sees gjennom TV-ruta!

Thor Kamfjord

Har du lyst til å høre mer om hva Norner kan tilby av tjenester kontakter du oss her:

Contact us
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.

<<
Hide >>