Skip to main content

Norway Health Tech - Kompetansetreff hos Norner og Future Material, 4. juni

Future Material Norsk katapult-senter og Norner tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for å utvikle bærekraftige materialer og tilhørende prosesser for ditt neste produkt.

Har dere behov for spisskompetanse på hvilke materialer som gir de egenskaper dere ønsker at de ulike deler av deres produkt skal ha?

Les hele programmet her og påmelding 

 

  • Future Material Norsk katapult-senter og Norner tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for å utvikle bærekraftige materialer og tilhørende prosesser for ditt neste produkt.
  • Et besøk til Future Material Norsk katapult-senter og/eller Norner vil gi dere en unik mulighet til å se og lære hvilket utstyr og hvilken kompetanse som er tilgjengelig for dere. Dere vil også bli informert om hvilken finansiell støtte dere kan dra nytte av i et avklarings-prosjekt, forprosjekt eller større innovasjonsprosjekt.
  • Dersom dere er  selskap som trenger kompetanse og testfasiliteter langs hele verdikjeden fra materialnivå til ferdig formet produkt er dette noe for ditt selskap.
  • Å velge materialer som gir den ønskede funksjon, er bærekraftige og møter krav i forhold til regulatoriske standarder og skalerbarhet er et krevende arbeid. Katapult-sentrene er internasjonalt konkurransedyktig på kvalitet og pris, og er teknologisk helt i verdenstoppen i sitt felt.
  • Her får du mulighet til å koble deg på miljøet i Grimstad/Kristiansand og Stathelle.

 

Contact us
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.

<<
Hide >>